POSTHANTERING

  • Frankering   • Kuvertering   • Adressering   • Brevöppnare   • Brevförslutare   • Dokumentförstörare   • Mediaförstörare

Frankering

Frama Matrix F2

Frama Matrix F2 Frankeringsmaskin

Frama Matrix F2 är en digital frankeringsmaskin från Schweiz. Matrix F2 har lättanvänd pekskärm med portoguide och 18 touchknappar för de vanligaste portoklasserna. Som standard ingår en 2kg våg. Max brevtjocklek är 10 mm. 2 kostnadsställen är standard. Högupplöst blått tryck på 600 dpi med 2D barcode enligt Postens normer. Möjlighet till 8 reklamklichéer och där 3 stycken medföljer som standard. Automatisk datumändring samt möjlighet till ankomststämpling av posten.  Hanterar 1.250 brev per timme. 24 hr modemladdning av portopengar.

Frama Matrix F4

Frama Matrix F4 Frankeringsmaskin

Frama Matrix F4 är en digital frankeringsmaskin från Schweiz med touch knappar med 30 kortnummer för de vanligaste portoklasserna. Portoguide för enkel frankering. Som standard finns 25 kostnadsställen att tillgå. Går att uppgradera till 250 kostnadsställen. Våg på 2kg ingår. Buntvägning som standard. Automatisk etikettmatare. Möjlighet till 8 reklamklichéer där 3 stycken ingår som standard. Trycket är på 600 dpi och i blått med 2D barcode enligt Postens normer. Max brevtjocklek: 10 mm. Möjlighet till ankomststämpling. Automatisk datumändring. 24 hr modemladdning av portopengar. Hastighet: 4.000 brev per timme. Möjlighet att uppgradera till Frama F6 som utöver F4:an har automatisk kuvertmatare, fler kostnadsställen och högre hastighet; 5.000 brev per timme.

Frama Matrix F6

Frankeringsmaskin Matrix F6

ComTouch (enkel kontrollpanel visar endast det du behöver)
30 programmerbara OneTouch funktioner för enkel hantering, alla postkategorier
finns lätt till hands.
Portoguide med snabb tillgång till ytterligare kategorier med endast
några få tangenttryckningar.
HQ 600 dpi (optimal kontrast och skarp bild för ett perfekt intryck av dina
brev)
10 mm tjocka kuvert (räcker till nästan alla brev)
8 olika reklamklichéer, som kan designas nästa hur som helst
3 standard klichéer lagrade i systemet
Utskrift av rapporter (inställningar, räkneverk, statistik)
Blockering av höga belopp (för ytterligare säkerhet)
Automatisk datumändring
Ankomststämpel funktion med datum

Neopost IS-280 Frankeringsmaskin

Neopost IS-280 är den perfekta frankeringsmaskinen för växande företag: avancerade funktioner i kompaktformat. Nu behöver du inte köa hos postombuden längre, inte försöka gissa rätt på portot & inte få slut på frimärken. Med Neopost IS-280 kan du fylla på din portokredit online 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

 • Digitalt tryck av hög kvalitet
 • Inbyggd 2 kg våg
 • PIN-skyddad åtkomst
 • Upp till 10 särskilda slogans
 • LAN kopplad (internet)

IS-350

Professionell postassistent smidig, smart och användarvänlig

Växande företag måste kunna förlita sig på smarta produktionsverktyg för att verksamheten ska vara framgångsrik. Neopost Intelligent Solution 350 är ett kraftfullt professionellt verktyg som gör det enkelt att noggrant väga och frankera din post.

IS-350 är lätt och behändig att använda, tyst i drift, utformad för att passa in i alla kontorsmiljöer och hanterar effektivt din post.

Med den senaste tekniken och de vassaste online-tjänsterna kan du vara säker på att du har en prisvärd och klassledande frankeringsmaskin som uppfyller dina krav och behov.

 

IS-420

Pålitlig frankeringsmaskin med kraftfull prestanda

I dagens dynamiska affärsmiljöer krävs kraftfull prestanda så att varje uppgift kan utföras snabbt och exakt. Neopost IS-420 är snabb och smidig, lätt att använda och inte minst pålitlig.

Med den senaste tekniken och de vassaste online-tjänsterna kan du vara säker på att du har en prisvärd och klassledande frankeringsmaskin som uppfyller dina krav och behov.

IS-420 är lätt och behändig att använda, snabb, effektiv och tyst. Du kommer också att uppskatta den slimmade ergonomiska designen som sparar kontorsutrymme och lätt smälter in i den övriga omgivningen.

IS-440

Snabb frankeringsmaskin med intelligenta och pålitliga lösningar

När det handlar om att få jobbet klart måste framgångsrika företag kunna förlita sig på stabila processer som ger mervärde och optimerar prestandan. Neopost IS- 440 ger dig praktiska lösningar med maximal flexibilitet för att du ska kunna uppnå de resultat som du vill.

Med den senaste tekniken och de vassaste online-tjänsterna kan du vara säker på att IS-440 är en prisvärd och klassledande lösning som uppfyller dina krav och behov. IS-440 är lätt och behändig att använda, snabb, effektiv och tyst. Du kommer också att uppskatta den slimmade ergonomiska designen som sparar kontorsutrymme och lätt smälter in i den övriga omgivningen.

IS-480

Effektiv frankering av högsta klass för bästa produktivitet

I dagens dynamiska affärsmiljöer krävs intelligenta produktionsverktyg som kan användas till så mycket mer än bara enkel posthantering.

Neopost IS-480 tar posthanteringen till en ny nivå och garanterar bästa produktivitet. Med den senaste tekniken och de vassaste online-tjänsterna kan du vara säker på att du har en prisvärd och klassledande produkt som kan uppfylla dina posthanteringsbehov. IS-480 är lätt och behändig att använda, snabb, effektiv och tyst. Den tar dessutom liten plats och du kommer att uppskatta den slimmade ergonomiska designen som lätt smälter in i den övriga omgivningen.

Postmästaren

Vågdatasystem

Postmästaren är ett system för att kontrollera och föra statistik på utgående försändelser.

Postmästaren är ett system som registrerar och kontrollerar utgående post. Systemet består av vår programvara samt en matarenhet som kan kompletteras med ett stämpelverk för porto betalt. Vågenheten klarar upp till 3 kilos vägning dynamiskt och kan utrustas med en eller flera utstyrare. Hastigheten över vågen är upp till 10.800 C5 försändelser per timme. Fördelen med systemets öppna lösning är att man enkelt kan hantera skrymmande försändelser. Försändelser kan även placeras manuellt på transportbandet för transport över vågen och registrering i programmet.

Tillbaka till toppen

  • Frankering   • Kuvertering   • Adressering   • Brevöppnare   • Brevförslutare   • Dokumentförstörare   • Mediaförstörare

Kuvertering

DS-35

Tar de jobb som andra helst inte vill göra

Användarvänlig och placeringsvänlig kuverteringsmaskin för C65- och C5-kuvert. Mycket tystgående. Självförklarande menystyrning från 15 minnen, som enkelt kan anpassas efter behov.

DS-35 levereras som standard med matning för upp till 5 ark. Två A4-matare med plats för 100 ark i varje och en bilagematare för 100 ark. Kuvertmatare med kapacitet för 100 kuvert. Om en länkfunktion används har den en kapacitet på 200 ark. Automatisk igenklistring av kuverten. Den effektivaste kuverteringsmaskinen i sitt segment.

Passar perfekt för fakturering, försäljningsbrev, löneutbetalningar och direktreklam. Volym från 80 till 600 brev per vecka.

Få ut dina fakturor och påminnelser, försäljningsbrev och utskick av direktreklam i tid!

 • Touch screen i färg
 • 10 gånger snabbare än manuell vikning
 • Upptar liten plats - Får plats på ett skrivbord
 • Hanterar alla slags kuvert och storlekar

DS-63

Den enkla och mångsidiga kuverteringsmaskinen som hanterar er post

Användarvänligheten står i fokus och det behövs ingen utbildning för att användakuverteringsmaskinen. Snygg design, litet format och den låga ljudnivån gör att den kan stå i kontorsmiljö utan att störa. Den har Load ´N Go, en unik funktion som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost vilket gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda maskinen med kuvert, ark och bilagor tryck på knappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Enklare kan det inte bli.

Neopost DS-63 är en serie med fyra modeller med en till tre stationer som täcker de flesta behov hos små och medelstora företag. Varje arkmatare rymmer 325 ark de kan dessutom seriekopplas när bara ett ark kuverteras och då kan hela 650 ark laddas. Med Neoposts mjukvara OMS kan ni sortera och gruppera dokumentsammanställningen och lägga till OMR-tecken. DS-63 kan då samkuvertera flersidiga fakturor eller andra dokument helt automatiskt. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren. DS-63 har en helt öppen pappersbana, vilket gör det enkelt att komma in i maskinen om något behöver åtgärdas.

 • Hög inmatningskapacitet
 • Användarvänlig
 • Touch screen i färg
 • Flexibel

DS-65i Kuverteringsmaskin

En smart, kompakt och användarvänlig kuverteringsmaskin för alla!

Användarvänligheten står i fokus och gör att alla kan använda DS-65i. Snygg design, kompakt format och den låga ljudnivån gör att den kan stå i kontorsmiljö utan att störa. Den har Load ´N Go, en unik funktion som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost vilket gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda maskinen med kuvert, ark och bilagor tryck på startknappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Enklare kan det inte bli.

Neopost DS-65i kan fås i fyra olika modeller, från en till tre automatiska stationer som täcker de flesta behov hos små och medelstora företag. Som standard finns även en handmatningsstation som matas manuellt. Alla matarstationerna har en laddkapacitet på 250 ark/kuvert. Även avläggningsenheten rymmer 250 stycken kuverterade kuvert. Med Neoposts mjukvara OMS kan ni automatisera dokumentsammanställningen och lägga till OMR- eller BCR tecken.
DS-65i kan då samkuvertera flersidiga fakturor och/eller bifoga andra dokument helt automatiskt. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren. DS-65i har en ”musselöppning”, vilket gör det mycket enkelt att komma åt i maskinen om något behöver åtgärdas.

Egenskaper

 • Kompakt format
 • Snygg design
 • Användarvänlig
 • Touch screen i färg
 • Flexibel
Specifikationer
Hastighet upp till 2.400/timme
Jobbminne 20
PowerFold-vikning Ja (upp till 8 ark, 80 g/m²)
Matningskapacitet 250 ark (80 g/m²)
Vikningstyper brev, sicksack, enkel, dubbel, parallell, ingen vikning

 

DS-75

Flexibilitet och användarvänlighet med lättläst pekskärm

Med pekskärm i färg och svensk text är DS-75 suveränt enkel att hantera, antalet knappar på tangentbordet är reducerat till enbart start och stopp. Den har Load ´N Go, en unik funktion som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost och gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda kuvert, ark och bilagor, tryck på knappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Varje jobb kan dessutom sparas i ett arbetsminne som håller reda på alla unika inställningar. Enklare kan det inte bli.

Den kan utrustas med OMR eller BCR (optisk läsning) för att samkuvertera flersidiga fakturor eller andra dokument. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren.

Alla matare har dubbelarkskontroll som automatiskt kontrollerar varje ark, det ger ökad säkerhet och garanterar att varje kuvert får ett korrekt innehåll. DS-75 har kapacitet och funktioner som klarar mycket högt ställda krav.

 • Hög kapacitet och byggd för stor volym
 • Användarvänlig
 • Effektiv och flexibel

DS-80

En produktiv lösning för postavdelningen

Neopost DS-80 är en användarvänlig kuverteringsmaskin som växer med dina behov och passar perfekt på postavdelningen. DS-80 är ett mycket flexibelt modulsystem som kan skräddarsys för att hantera de behov du har idag. Om jobben skulle förändras eller utökas, vet du att din investering är skyddad eftersom DS-80 enkelt kan uppgraderas, byggas ut och kompletteras för dina framtida behov.

Den har hög kapacitet i alla avseenden och kan utrustas med två till sex flexibla matare som kan hantera A4 ark såväl som svarskuvert, kort eller häftade trycksaker. Det ger en unik förmåga att klara det mest skiftande arbetsuppgifter. Redan som standard har DS-80 en fotocellstyrd bandavläggare för de färdiga kuverten, vilket ger en bekväm hantering av hela flödet i maskinen.

Den klarar alla typer av vikningar och kan utrustas med OMR (optisk läsning) för att samkuvertera flersidiga fakturor eller andra dokument. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren.

 • Enkel för användaren – pekskärm med Svensk text
 • Load ´N Go – automatiska inställningar
 • Hög produktivitet i kombination med kompakt storlek
 • Moduluppbyggd – kan växa i takt med företaget

DS-86

Avancerad och flexibel med hög kapacitet

Hög produktivitet i kombination med stor flexibilitet ger en unik produkt. Moduluppbyggd så att du kan utveckla verksamheten utan att byta kuverteringsmaskin. Användarvänlighet genom lättläst pekskärm och Svensk text, dessutom Load N Go. Upp till 25 jobb kan enkelt läggas upp med hjälp av den lättlästa pekskärmen.

Det flexibla utbudet av stationer ger en total matningskapacitet på mer än 2500 ark förutom bilagor. Den klarar alla typer av vikningar och kan förses med en till sju stationer för att klara det mest skiftande arbetsuppgifter. För att kuvertera tjocka eller häftade trycksaker finns en Versafeeder som är bottenmatad och har extra stor laddningskapacitet, den laddas enkelt under gång utan att maskinen behöver stanna.

På utgånssidan staplas kuverten i en inbyggd stacker vilket ger extra bra kapacitet att ta hand om de färdiga kuverten. De kan även styras ut till ett uppsamlingsfack eller bandavläggare för automatisk sortering eller ytterliga mottagningskapacitet. Kuvertmagasinet rymmer som standard 500 kuvert och kan utökas till 1000 vilket ger en unik kapacitet både för kuvert, inlagor och färdiga kuvert.

Den klarar alla typer av vikningar och kan utrustas med OMR (optisk läsning) för att samkuvertera flersidiga fakturor eller andra dokument. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren. Upp till tio ark kan matas till samlingsstationen som sedan viker dem tillsammans innan de kuverteras. När många ark skall vikas tillsammans ger samlingsstationen största driftsäkerhet och kapacitet. OMR kan även användas till att plocka bilagor selektivt så att varje mottagare får ett riktat budskap, sortera efter vikt och porto mm.

Alla matare har dubbelarkskontroll som automatiskt kontrollerar varje ark, dessutom har DS-86 en totalkontroll som granskar hela dokumentet innan det kuverteras, det ger största säkerhet och garanterar att varje kuvert får ett korrekt innehåll.

 • Moduluppbyggd 1-7 stationer
 • Versafeeder för tjocka trycksaker
 • OMR med avancerade möjligheter

SI-92

Hanterar alla dina tillämpningar

SI-92 kan anpassas efter dagens uppgifter och kan i framtiden byggas ut utan att du behöver investera i en ny kuverteringsmaskin. Produktivitet och flexibilitet är tanken bakom den här maskinen. Ingen manuell omställning av format behöver göras och alla inställningar görs i kontrollpanelen. Stort urval av tilläggsutrustning för sortering, specialmatning och inbyggd frankering gör att vi kan anpassa maskinlösningen exakt efter ditt behov. Till SI-92 följer även en kuvertmatare som kan fyllas på med kuvert i olika storlek. Maskinen kan även levereras med en sorteringsenhet för sortering av kuvert i två olika fack. Kontinuerlig drift med påfyllning medan maskinen går ger en mycket hög produktionstakt.

 • Hög produktivitet
 • Olika sorteringsalternativ
 • Mångsidig - Hanterar CD-skivor, broschyrer mm
 • Alla slags kuvert - Från C5/6 upp till C4
 • Moduluppbyggd - Kan anpassas efter din verksamhet

DS-100

Intelligent och produktiv kuverteringslösning

En moduluppbyggd flexibel kuverteringsmaskin som uppfyller alla dina posthanteringsbehov

Anpassa maskinen till dina behov
Tack vare den genomtänkta modulutformningen av DS-100 kan du alltid vara säker på att täcka dina framtida behov. Om ditt företag växer lägger du helt enkelt bara till en modul. All konfiguration och alla inställningar kan utföras på mindre än en eller två timmar.

Bättre jobbanpassning och högre produktivitet
Med den automatiska jobbinställningsfunktionen på den stora, lättanvända displayen kan du automatiskt programmera nya jobb på några få sekunder och spara värdefull tid. Det tar inte mer än två minuter att byta format på kuvertet.

Hantera dina dokument enkelt
Bilagematarna på DS-100 hanterar enkelt olika sorters dokument som till exempel broschyrer och häften.

 • Skyddar dina dokument med automatisk kalibrering
 • Bättre kodning med streckkodsläsning

DS-140

Intelligent och produktiv kuverteringslösning

En moduluppbyggd flexibel kuverteringsmaskin som uppfyller alla dina posthanteringsbehov

Anpassa maskinen till dina behov
Tack vare den genomtänkta modulutformningen av DS-100 kan du alltid vara säker på att täcka dina framtida behov. Om ditt företag växer lägger du helt enkelt bara till en modul. All konfiguration och alla inställningar kan utföras på mindre än en eller två timmar.

Bättre jobbanpassning och högre produktivitet
Med den automatiska jobbinställningsfunktionen på den stora, lättanvända displayen kan du automatiskt programmera nya jobb på några få sekunder och spara värdefull tid. Det tar inte mer än två minuter att byta format på kuvertet.

Hantera dina dokument enkelt
Bilagematarna på DS-100 hanterar enkelt olika sorters dokument som till exempel broschyrer och häften.

 • Skyddar dina dokument med automastisk kalibrering
 • Bättre kodning med streckkodsläsning

DS-200

EN NY STANDARD

DS-200 är en kraftfull, mångsidig och mycket lättanvänd kuverteringsmaskin som kuverterar upp till 4 800 kuvert per timme. Den hanterar S65-, C5- och C4 kuvert.

Med sin 15” pekskärm i fullfärg styrs och övervakas maskinen av operatören.

Välj vilket jobb du ska köra så är du igång på nolltid. Att byta från ett jobb till ett helt annat tar bara några minuter. Systemet gör automatiskt alla inställningar som finns lagrade i jobbminnet för det jobb du har valt.

Med en laddningskapacitet på 1 000 ark i matarstationerna och 800 kuvert kan du arbeta med andra uppgifter under tiden systemet jobbar och på så vis maximera din tid .

Den kuverterar dokument från 70g/m2 till häften med 6 mm tjocklek.

 • Moduluppbyggd
 • Hög inmatningskapacitet
 • Användarvänlig
 • Touch screen i färg
 • Flexibel
 • Växlande stationer

Tillbaka till toppen

  • Frankering   • Kuvertering   • Adressering   • Brevöppnare   • Brevförslutare   • Dokumentförstörare   • Mediaförstörare

Adressering

AS-700

AS-700 är basmodellen av kuvertskrivare med rörligt printhuvud. Den är mycket enkel att använda och passar företag som har återkommande utskick. Hastigheten är upp till 8200 adresser/timme och den kan skriva på material upp till 6 mm tjocklek.

Maximal prestanda och flexibilitet fås i kombination med programvaran FlexMail.

AS-830

AS-830 är basmodellen av kuvertskrivare med ett fast printhuvud. Den skriver upp till 9 rader i ett moment och har en kapacitet på 8 800 adresser/timme. Den är mycket enkel att använda, nästan helt ljudlös och passar företag som har återkommande utskick.

Maximal prestanda och flexibilitet fås i kombination med programvaran FlexMail. Programvaran ger också möjlighet att skriva textmeddelanden, bilder, portobetalt ruta etc.

AS-710

AS-710 är en kraftfull kuvertskrivare med rörligt printhuvud. Den skriver lika bra på kuvert, kort, ark, som på tidningar o dyl. Den hanterar materialtjocklekar upp till 6 mm. Hastigheten är upp till 14 000 adresser/timme och utskriftskvaliteten 600 x 600 dpi.

Maximal prestanda och flexibilitet fås i kombination med programvaran FlexMail. Programvaran ger också möjlighet att skriva textmeddelanden, bilder, portobetalt ruta etc.

AS-930

AS-930 är en mycket snabb och effektiv kuvertskrivare. Den skriver upp till 9 rader i ett moment och har en kapacitet på 37 000 adresser/timme. AS-930 är mycket enkel att använda, nästan helt ljudlös. Den är lämplig för företag med stora volymer och höga krav på kvalitet och produktivitet.

Maximal prestanda och flexibilitet fås i kombination med programvaran FlexMail. Programvaran ger också möjlighet att skriva textmeddelanden, bilder, portobetalt ruta etc.

AS-960/990 HD

AS-960/990 HD är ett effektivt adresseringssystem som har två printhuvuden som standard. Med dessa kan upp till 3" med information (18 rader vid 12 punkter) skrivas i ett moment. Den kan även fås med tre huvuden vilket ger ytterligare printmöjligheter. Den hanterar grafik och variabeldata med en freescale® PowerPC processor som ger maximal produktivitet. Med en kapacitet upp till 40 000 A6 kort/timme vid 200 dpi sätter Rena en ny standard i hastighet och kvalitet. Förutom adressen kan textmeddelanden, streckkoder, bilder, portobetalt ruta och annan viktig grafik eller information printas. Den är utrustad med en matare som hanterar material upp till 10mm tjocklek.

Maximal prestanda och flexibilitet fås i kombination med programvaran FlexMail. Programvaran gör det mycket enkelt att designa utskickens layout.

F635 Dreamfeeder

F635 Dreamfeeder är en friktions matare som lämpar sig för kort, kuvert, ark och tidsskrifter. Den kan anslutas till AS-3020 och Rena AS-3060 men passar även utmärkt till andra transport- eller kuverteringssystem.

AS-3060

AS-3060 är ett professionellt printsystem, byggt med HP Ink Jet Teknologi, är en kraftfull skrivare i ett kompakt format med vakuum matad transportör.
Tack vare sin flexibilitet och höga kvalitet kan den klara en mängd olika typer av material. Den hanterar kort, ark och kuvert lika bra som tidningar och liknande.
Systemet kan fås i utförande med automatisk eller manuell positionering av skrivhuvudena. Den är utrustad med två skrivhuvuden där var och ett kan skriva upp till 9 rader (3,8 cm) med en upplösning av max 600 x 600 dpi. Transporthastigheten är upp till 2 m/sek vilket ger över 37 000 adresser/timme.

Maximal prestanda och flexibilitet fås i kombination med programvaran FlexMail. Med matare "DreamFeeder" får man ett komplett adresseringssystem. AS-3060 kan även anslutas till alla vanligt förekommande matare som Buskro, FBM, Streamfeeder m.fl.

AS-Orbit Base

AS-Orbit Base är en vakuum matad transportör som utrustas med ett upp till fyra printhuvuden.
Med AS-Orbit Base kombineras kvaliteten av printmodul Orbit med den mångsidiga och flexibla transportören AS-Base. Systemet kan kompletteras med IR- eller UV tork om så krävs.
Systemet kan integreras i andra produktionslinor.
Hastigheten är variabel från 0,15 m/sek upp till max 2,0 m/sek. Utskriftshastigheten är 37 000 adresser/time (A6).

 

AS-Orbit

AS-Orbit är ett printsystem som kan placeras i produktionsutrustningar som kuverterare, klammerlinor, plastpackningssystem etc. I kombination med ett matarsystem fås ett "stand alone" system för adressering av tidningar, kuvert, kort mm.

Rena Orbit kan utrustas med upp till 4 skrivhuvuden som kan monteras i nästan vilken position som helst och där varje enhet har en skrivbredd på 38 mm. Ett system med 4 huvuden kan skriva 36 rader i ett moment och har en hastighet upp till 37 000 adresser/timme (150x150 dpi). Maximal prestanda och flexibilitet fås i kombination med programvaran FlexMail. Programvaran ger också möjlighet att skriva textmeddelanden, bilder, portobetalt ruta etc.

TB-358

TB 358 är en bandavläggare som passar till adressprintrar, frankering- eller kuverteringsmaskiner och för användning att ta emot och transportera tryckt material.

TB-141

RENA TB 141 är en höj och sänkbar bandavläggare som lämpar sig till adressprintrar, frankerings- eller kuverteringsmaskiner, för att ta emot och transportera tryckt material. TB 141 kan ställas rak eller i 90° vinkel.

IR Torkenhet

Rena IR 2,7 - B

Kraftfull torkenhet som arbetar med infraröda kortvågor. Arbetsbredden är 130 mm och effekten 2,7 kW.

Tillbaka till toppen

  • Frankering   • Kuvertering   • Adressering   • Brevöppnare   • Brevförslutare   • Dokumentförstörare   • Mediaförstörare

Brevöppnare

Frama Access B300 Brevöppnare

Frama Acess B300 för små och medelstora postvolymer. Automatisk start. Snittar upp kuvertet utan lämna något avfallsspill. Öppnar 250 brev per minut.

Frama Access B400 Brevöppnare

Frama Access B400 är brevöppnaren för kontoret med små till medelstora mängder ankommande post. Kuverten behöver inte sorteras efter storlek och öppnaren med ett snitt och ger således inget avfall. Möjlighet finns att köra en gång till genom maskinen och öppna två sidor på kuvertet. Automatisk start. Stor mottagarkorg. Hastighet ca 400 brev per minut.

Neopost IM-16 Brevöppnare

Neopost IM-16 är en automatisk brevöppnare som hanterar blandade kuvertstorlekar upp till 4 mm tjocklek. Öppnar en sida av kuvertet. Användarvänlig och driftsäker. Hastighet ca 300 brev per minut.

Neopost IM-30 & IM-35 Brevöppnare

Neopost IM-30 är brevöppnaren för dig med krav på säkerhet. Öppnar breven på alla tre sidorna för att lätt kunna kontrollera att inget blir kvar i kuvertet. Klarar av att öppna C5, S6 och S65 kuvert upp till 4 mm tjocklek. Räkneverk. Hastigheten är 2.400 brev per timme. Neopost IM-35 klarar av att skilja innehållet från kuvertet.

Omation 206

Omation 206 är brevöppnaren för dig med mycket ankommande post som skall öppnas snabbt. Hanterar 36.000 brev i timmen eller 600 brev per minut. Öppnar med frästeknik för att minimera att innehållet skadas. Max brevtjocklek som kan öppnas är hela 8 mm brev. Inbyggt avläggarband och räkneverk. Som tillbehör finns ankomststämpling

Omation 2100 Brevöppnare

Omation 2100 är en robust och snabb brevöppnare för dig med mycket ankommande post. Öppnar med frästeknik och ger således ett minimum med avfall. Hastigheten är hela 400 brev per minut! Max brevtjocklek som kan öppnas är 5 mm. Antalsräkneverk som standard.

Neopost IM-75 Brevöppnare

Neopost IM-75 brevöppnare är en hel arbetsplats för inkommande post där 100% säkerhet efterfrågas. IM-75 matar fram ett kuvert som snittas upp på tre sidor och sedan öppns med sugkopp så att operatören kan plocka ut innehållet. Det tomma kuvertet genomlyses för kontroll så att inget ligger kvar. Räkneverk är standard. Som tillbehör finns transportband, ankomststämpling, häftning av dokument mm.

Tillbaka till toppen

  • Frankering   • Kuvertering   • Adressering   • Brevöppnare   • Brevförslutare   • Dokumentförstörare   • Mediaförstörare

Brevförslutare

Mercure brevförslutare

Mercure är en brevförslutare för alla som har stora brevmängder att försluta. Den klarar alla kuvertformat och kapaciteten är upp till 18.000 kuvert/timme.

Tillbaka till toppen

  • Frankering   • Kuvertering   • Adressering   • Brevöppnare   • Brevförslutare   • Dokumentförstörare   • Mediaförstörare

Dokumentförstörare

Intimus Pro 32 CC3

Stark och effektiv personlig strimlare. Den här multifunktionella enheten förstör papper, CD, DVD, klamrar, gem och plastkort. Användarvänlig tack vare funktionen i-control®, användarlås, 2x2 skärning och insamling: separata skärblock för digitala media inkl. insamlingskorg, Silentec®: innovativ ljuddämpning och EcoLogic för större energieffektivitet. 

 • Avtagbara uppsamlingskorgar, källsortering
 • Monterad på hjul för flexibel användning
 • Material: stöttålig plast, återvinningsbar

Intimus Pro 60 CC3

Den här multifunktionella enheten förstör papper, CD, DVD, disketter, klamrar, gem och kreditkort. Integrerad automatisk backfunktion för enkel borttagning vid pappersstopp. Användarvänlig tack vare funktionen i-control®, 2x2 skärning och insamling: separata skärblock för digitala media inkl. insamlingskorg, Silentec®: innovativ ljuddämpning och EcoLogic för större energieffektivitet.

 • Dammtätt inneslutet skåp
 • Monterad på hjul för flexibel användning
 • Material: stöttålig plast, trä

Intimus Pro 120 CC3

Den här multifunktionella enheten förstör papper, CD, DVD, disketter, klamrar, gem och kreditkort. Integrerad automatisk backfunktion för enkel borttagning vid pappersstopp. Användarvänlig tack vare funktionen i-control®, användarlås, 2x2 skärning och insamling: separata skärblock för digitala media inkl. insamlingskorg, Silentec®: innovativ ljuddämpning och EcoLogic för större energieffektivitet. 

 • Dammtätt inneslutet skåp
 • Monterad på hjul för flexibel användning
 • Material: stöttålig plast, trä

Intimus Pro 175 CC3

Vår vinnare i den här klassen. Sofistikerad teknik med låg ljudnivå. Stor insamlingskorg i ett dammtätt skåp. Bekväm hantering. Automatisk back vid överbelastning. 

 • Monterad på hjul för flexibel användning
 • På/Av via fotocell
 • Material: stöttålig plast, trä

Intimus Recycle 315

Den här multifunktionella enheten förstör papper, CD, DVD, disketter, klamrar, gem och kreditkort. Integrerad automatisk backfunktion för enkel borttagning vid pappersstopp. Användarvänlig tack vare funktionen i-control®. Signal när papperskorgen är full. EcoLogic för större energieffektivitet. Lastavkännare: kontrollerat uppträdande. Mata in och strimla – för optimal bearbetning av strimlat material kan en standardkorg på hjul placeras under enheten (korg medföljer ej).

 • Optimal hantering tack vare insamling i papperskorgen
 • Monterad på hjul för flexibel användning
 • Material: stöttålig plast, trä

Intimus Recycle 852

Perfekt matningsteknik. För släta och för skrynkliga papper. Hela papperskorgen kan vältas i den stora påfyllnadstratten. Bekväm hantering. Strimlar gem, CD/DVD, disketter, plastkort och pass. 

 • Stor påfyllnadstratt för skrynkliga ark
 • Utdragbar ram för hållare till milijövänlig plastsäck
 • Material: stöttålig plast, metall

Intimus Power 15.90 S

Högpresterande stor dokumentförstörare med transportband från mottagningsbordet till skärmekanismen. Matningsskovlar klarar både släta och skrynkliga papper. Bästa skärförmåga tack vare robusta, slitstarka skärvalsar av höggradigt stål och en kraftig, kugghjulsdriven elektrisk motor med stabil drift och värmeskydd vid överbelastning. 500 mm inmatningsbredd; lämplig för alla standarddatorformat.

 • PÅ/AV manuellt

Intimus Power VZ 14.00/4

Kombinationsmodell dokumentförstörare/balpress för användningsområden som kräver hög säkerhet: utrustad med ett förskärverk för 6 x 50 mm och en efterskärare för tvärstrimling 2x15 mm. Modellen motsvarar säkerhetsklass 4 enligt DIN 32757. Kompressionen i den integrerade balpressen som tar vid i nästa steg säkerställer till och med att kraven för säkerhetsklass 5 uppfylls. Faktisk kapacitet på upp till cirka 250 kg per timme.

 • PÅ/AV manuellt
 • Autostopp/Back/Återstart
 • Stålplåtshölje med hydraulisk balpress

Tillbaka till toppen

  • Frankering   • Kuvertering   • Adressering   • Brevöppnare   • Brevförslutare   • Dokumentförstörare   • Mediaförstörare

Dokumentförstörare för datamedia

Intimus VZ Multimedia

Den stabila och pålitliga industriella skärenheten med kraftfull drift strimlar stora mängder använda hårddiskar upp till format 3,5'' och även videokassetter, kolfiberfilm, elektroniska kretskort, CD-ROM-skivor, DDS- och DLT-band, till bitar med endast 18,5 millimeters bredd. Den helt automatiska kontrollen av samtliga funktioner via en Moeller easy PLC gör hanteringen mycket enkel och reducerar personalstyrkan. VZ Multimedia är fantastiskt flexibel. Insvängbara hjul gör den flyttbar, den klarar standarddörrmått och behöver bara 0,7 m2 utrymme och ett trefasuttag (Cekon CEE 16A).

 • Bekväm hantering
 • Kontinuerlig matning
 • Monterad på hjul för flexibel användning

Intimus 9000 Degausser

Intimus avmagnetiseringsmaskiner Degausser arbetar med APT (Advanced Pulse TechnologyTM). Under raderingen framkallar ett effektivt, snabbt sprängtryck en stark och kraftfull puls. På så sätt blir energiförbrukningen 90 % lägre jämfört med andra modeller. Samtidigt producerar avmagnetiseringsmaskinen ett raderingsfält som är flerfaldigt starkare än de raderingsfält som läs-/skrivhuvuden i hårddiskar och bandenheter klarar. Fältintensiteten i intimus Degausser förstör den magnetiska strukturen och säkerställer att datauppgifterna inte längre kan återställas via datorer eller åverkan i labb. Eftersom tekniken inte styrs inte av någon programvara kan den också komplett och permanent radera felaktiga och skadade hårddiskar, oavsett operativsystem eller gränssnitt. Inbyggda säkerhetsskydd kontrollerar lagrad mängd före varje raderingscykel och säkerställer total radering varje gång. En mätare för fältstyrka, akustiska signaler och upplysta tryckknappar rapporterar avmagnetiseringsmaskinens status till användaren.

 • Enkel enknappshantering
 • Snabb, säker och fullständig makulering i ett enda steg
 • Skyddad; andra magnetiska media, klockor eller kreditkort

Intimus HDD Desintigrator

Med sin unika hybridteknik klarar intimus desintegrator med dubbla axlar både strimling och sönderdelning. Den har utvecklats för industriändamål och strimlingsdelen har 30 mm breda knivar av speciellt verktygsstål och en robust elektrisk kuggdrift. Knivarna är härdade enligt särskilda specifikationer och använder en speciell geometri för perfekt bearbetning av hårddiskar och andra media. Via matningsöppningen under det övre locket kan media matas in kontinuerligt till skärblocket. Efter strimlingen förs återstående partiklar igenom det installerade sönderdelningsgallret.
Systemet kan på så sätt klara 22 till 50 hårddiskar per timme, slitaget på maskinen blir minimalt och strömförbrukningen låg. Precis som i de vanliga desintegratorerna med en axel, så kan användare installera ett galler med annan maskstorlek för att få den partikelstorlek som krävs. Maskstorlekarna finns som standard i 6, 8 eller 10 mm.

 • Bearbetar vanliga 2,5'', 3,5'' och 5,25'' hårddiskar, videokassetter, kolfiberfilm, kretskort, CD-ROM, DDSoch DLT-tape till bitar med 30 mm bredd
 • Helt automatisk funktionskontroll
 • Bekväm uppsamling av strimlorna i en vanlig korg med hjul (medföljer ej)

Tillbaka till toppen